Αρχική | Προσθήκη στα Αγαπημένα | Εκτύπωση σελίδας
Επικοινωνία
 

Για να ενημερωθείτε για τις τιμές ή να κάνετε κράτηση πατήστε στο ΕΔΩ.


 • Το κλασσικό πρωινό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του διαμερίσματος και βρίσκεται μέσα στη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα μέσα στο διαμέρισμα, της οποίας η χρήση γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την προετοιμασία του πρωινού.

  Φ.Π.Α και δημοτικοί/τουριστικοί φόροι συμπεριλαμβάνονται.

  Η χρήση του τζακιού γίνεται από 15/10 μέχρι 30/4. Κάθε μέρα παρέχεται ένα κιβώτιο καυσόξυλων που η διάρκεια καύσης τους είναι πάνω από 5ώρες. Επιπλέον κατανάλωση καυσόξυλων την ίδια μέρα παρέχεται κατόπιν ζήτησης με έχτρα χρέωση

  Παρέχεται καθημερινή καθαριότητα από 11:30πμ έως 13:00μμ και δε χρεώνεται.

  Internet Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενώνα και δε χρεώνεται.

  Υπάρχει δημόσιος χώρος στάθμευσης στην περιοχή γύρω από το ξενώνα, είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κράτηση.

  Ο ξενώνας βρίσκεται ένα λεπτό με τα πόδια από την αρχή του κεντρικού πεζόδρομου της πόλης των Καλαβρύτων.

  Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα. Ένα παιδί κάτω των 2 ετών διαμένει χωρίς χρέωση, όταν χρησιμοποιεί το υπάρχον διπλό κρεβάτι. Ένα επιπλέον μεγαλύτερο παιδί έως 15 ετών χρεώνεται ανά διανυκτέρευση και ανά άτομο για ένα επιπλέον κρεβάτι. Η μέγιστη χωρητικότητα επιπλέον κρεβατιών σε ένα διαμέρισμα είναι ένα.

  Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.

  Η κράτηση γίνεται:

  1. με καταβολή της αμοιβής διαμονής σε λογαριασμό της Ε.Τ.Ε. με αριθμό: 36461062857 και ΙΒΑΝ: GR7301103640000036461062857. Δικαιούχος του λογαριασμού είναι ο Γρηγόριος Λυμπέρης. Στην αιτιολογία βάζετε το ονοματεπώνυμο σας. Εάν κάνετε κατάθεση από internet banking επισυνάψτε σε απαντητικό email το αποδεικτικό της κατάθεσης. Οι διάφορες χρεώσεις των τραπεζών βαρύνουν τον καταθέτη.
  2. με προέγκριση ολόκληρου του ποσού πιστωτικής κάρτας Visa ή MasterCard.
  3. Απ’ ευθείας από την ιστοσελίδα μας https://www.aristarchos-kalavryta.gr πατώντας στο ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ (επιλέξτε την ημερομηνία άφιξης, τις ημέρες διαν/σης, αριθμό ατόμων και αριθμό παιδιών, και τέλος πατήστε Αναζήτηση Διαθεσιμότητας).

  Για την μη επιστρέψιμη τιμή καταβάλλεται το σύνολο της το συνολικό ποσό της αμοιβής διαμονής και σε περίπτωση ακυρώσεων ή αλλαγών δεν επιστρέφετα.ι

  Για τον τιμοκατάλογο με Ευελιξία Αλλαγών επιτρέπονται αλλαγές ή ακύρωση της κράτησης χωρίς χρέωση μέχρι 10 ημέρες πριν την άφιξη.

  Σε περίπτωση ακυρώσεων τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την άφιξη, δε θα χρεωθούν ακυρωτικά και θα μεταφερθεί το ποσό της προκαταβολής για μελλοντική κράτηση με χρονικό όριο 3 μηνών.

  Αν η ακύρωση συμβεί 9 μέρες ή λιγότερο πριν την ημερομηνία άφιξης, χρεώνεται το 50% του συνολικού ποσού της διαμονής που έγινε η κράτηση.

  Σε περίπτωση αναχώρησης πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησης, χρεώνεται το 50% του υπολοίπου της διαμονής που δεν πραγματοποιήθηκε.

  Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν εμφανιστεί (no-show), θα χρεωθεί με το συνολικό ποσό της κράτησης.

  Άφιξη από 14:00μμ

  Αναχώρηση μέχρι 12:00μμ.

  Για χρήση του δωματίου από 12:00πμ μέχρι της 18:00μμ η πρόσθετη επιβάρυνση είναι 20 ευρώ. Πέραν της 18:00μμ καταβάλλεται ολόκληρη η διανυκτέρευση.

  με εκτίμηση,

  από τις κρατήσεις

  Ξενώνας Αρίσταρχος


Δ/ση : Αγίου Νικολάου & Δημάρχου Αλεξίου Μπρε
Τ.Κ  : 250 01 Καλάβρυτα
Τηλ. : 26924 01006
Φαξ  : 26924 00379

email: info@aristarchos-kalavryta.gr


 

ΜΗΤΕ: 04.14.Κ.12.3Κ.00509.00.00